Folie strech

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Folie stretch

Impachetarea in siguranta a obiectelor care nu au nevoie de o protectie ridicata, cat si camuflarea anumitor detalii de pe produs care nu trebuie sa fie vizibile, se pot face cu ajutorul aceluiasi tip de ambalaj. Folia stretch, fie ea transparenta sau neagra, este ideala pentru aceste operatiuni. Simplifica semnificativ procesul de ambalare, este rezistenta, elastica si economica, pretul per metru patrat fiind aproape nesemnificativ, in raport cu calitatea oferita.

Este eficienta pentru mai multe scopuri

Rol de protectie – folia stretch este utilizata majoritar pentru a proteja anumite produse sau colete de factori externi care le-ar putea deteriora, precum apa, praf, umezeala si impact direct de mica intensitate. Odata ce sunt ambalate intr-un film protector ca acesta, riscurile aferente sunt reduse considerabil si vor ajunge in perfecta stare la destinatie.
Rol de camuflare – datorita gradului ridicat de opacitate, in cazul in care exista anumite informatii la vedere, pe care nu ar trebui sa le cunoasca nimeni in afara de destinatar, folia este solutie salvatoare. In straturi suprapuse, varianta transparenta nu va permite o vizibilitate clara, in timp ce cea neagra acopera complet.

Opteaza pentru varianta potrivita pentru nevoile tale

Ai posibilitatea sa te orientezi catre acea folie stretch care sa indeplineasca in totalitate cerintele pe care tu le ai de la un astfel de ambalaj. De aceea exista mai multe criterii dupa care sa faci alegerea, precum:
Din punct de vedere al culorii – transparenta sau neagra, aceasta diferentiere se concretizeaza mai mult din perspectiva gradului de opacitate. Varianta neagra este mai rentabila atunci cand iti doresti sa ascunzi anumite detalii, pe cand consumul va fi mai mare la cea transparenta pentru ca ai nevoie de mai multe straturi.
Din punct de vedere al dimensiunii – la toate tipurile de folie disponibile, exista parametri standard similari, si anume lungimea filmului neextins, care este de 290 m si grosimea acestuia, de 23 de microni.
Din punct de vedere al procentului de elongatie – cel mai comun procent practicat este de 35%, ceea ce inseamna ca 290 m neextinsi, pot ajunge pana la aproximativ 360 m in varianta cea mai in tensiune.

Calitate inalta pe toate planurile

Indiferent de varianta pentru care optezi, te bucuri de aceleasi caracteristici conforme cu standarde stricte de productie. Fiecare folie stretch te va ajuta sa impachetezi eficient fiecare colet si ii va asigura un grad modic de protectie impotriva socurilor de mica intensitate si a umiditatii. Cu o grosime film de 23 microni, aceasta folie va face fata tuturor provocarilor la care este expusa pe tot parcursul transportului.

Preturi adaptate

La noi gasesti mereu optiuni foarte rentabile cu ajutorul carora sa iti poti indeplini scopurile de ambalare, protectie si ascundere. Cand ai nevoie de un ambalaj eficient, rentabil si ieftin, aceasta folie este solutia. Costul unitar este foarte avantajos si un sigur sul te va insoti pentru foarte multe actiuni de ambalare. Asadar, este o investitie relativ pe termen lung, care va putea fi amortizata rapid, prin zecile de procedee de ambalare carora iti va servi.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!