Ambalaje pentru sticle

Ambalaje pentru sticle

Ambalaje de protecție pentru sticle. Ce alegi?

Expedierea de sticle pline cu diverse lichide poate fi o adevărată provocare pentru oricine, deoarece este necesară o protecție cât mai bună, astfel încât totul să ajungă la destinație cu bine. Partea bună este că există pe piață numeroase ambalaje care te pot ajuta în acest sens.
Pungi cu bule
Pungile cu bule sunt foarte ușor de utilizat și pot acoperi sticlele în totalitate. Cu cât bulele sunt mai mari, cu atât mai bine pentru protecție, chiar dacă vor ocupa ceva mai mult loc în cutii. Astfel de ambalaje pot acoperi sticla în totalitate, astfel încât să fie protejată pe întreaga suprafață și sunt eficiente atât timp cât sunt folosite în mod individual.
Tuburi cu bule
Tot pentru sticle poți folosi și tuburi din folie cu bule. Acestea sunt și ele eficiente, dacă bulele sunt mai mari, însă vei avea nevoie de protecție suplimentară în partea inferioară, deoarece protejează doar de jur împrejur. Pot fi utilizate pentru sticle de mai multe dimensiuni și au un preț de achiziție accesibil.
Folie cu bule
Bineînțeles că și folia cu bule poate fi folosită la împachetat sticle. Îți va lua ceva mai mult timp pentru a o tăia și prinde în mod corespunzător, nu va arăta poate la fel de bine, dar, dacă împachetezi sticlele bine, poate fi foarte eficientă.
Carton gofrat
Asemenea ambalaje sunt foarte frecvent întâlnite la transportul sticlelor. Sunt biodegradabile și reciclabile, în cazul în care cauți produse prietenoase cu mediul. Cartonul gofrat se folosește individual, pentru fiecare sticlă în parte și poate fi utilizat și pentru protecția de la baza cutiei sau pentru umplerea golurilor.
Cutii de carton
Cutiile de carton sunt și ele des întâlnite. Pot fi individuale sau sunt dotate cu separatoare și poți să transporți mai multe sticle. Este posibil să ai nevoie și de alte protecții suplimentare când le folosești, pentru umplerea spațiilor din cutia principală. Sticlele vor sta foarte bine în cutiile special concepute și coletul per total va arăta foarte bine.
Tuburi de carton
Cei care caută materiale reciclabile pentru protecția sticlelor pot alege și tuburile de carton. Acestea sunt de diferite dimensiuni, pentru a fi potrivite pentru ceea ce vrei să ambalezi, au un aspect plăcut și sunt foarte simplu de utilizat. Ocupă ceva mai mult loc atunci când sunt depozitate și sunt mai costisitoare din punct de vedere financiar față de alte ambalaje.
Plasă din spumă
Plasa din spumă este utilă atunci când transporți sticle, dacă vrei să plasezi mai multe într-o cutie și nu dorești să se ciocnească între ele. Este realizată din spumă din polietilenă expandată și nu se deteriorează în timpul transportului. Ambalarea sticlelor în plasă necesită și alte produse de protecție, mai exact variante pentru a umple spațiile libere din cutii.
Acestea sunt cele mai populare variante de protecție pentru ambalarea sticlelor. Analizează-le pe fiecare în parte, vezi ce este mai potrivit pentru nevoile tale și apoi le poți comanda imediat de la Ambalaje24h.ro, magazinul tău online de încredere!
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!