Ambalaje usoare

Ambalaje usoare

Ambalaje ușoare de care ai nevoie pentru a reduce costurile de expediere

Atât Poșta Română, cât și firmele de curierat, vin cu tarife standard în funcție de numărul de kilograme al unui colet, motiv pentru care este necesar să folosești ambalaje cât mai ușoare, care să nu îngreuneze în mod inutil și să te facă să plătești mai mult decât ți-ai dori. În cele ce urmează, vrem să îți prezentăm unele dintre cele mai ușoare ambalaje, produse care sunt în același timp și eficiente, dar și accesibile din punct de vedere financiar.
Fulgii de amidon
Aceștia reprezintă materiale de protecție, dar și de umplere, care se introduc simplu și rapid în cutia cu produse. Sunt biodegradabili, dacă te preocupă problemele legate de mediul înconjurător, au o greutate foarte redusă și pot fi de mai multe culori, iar pentru eficiență și protecție trebuie să umpli cât mai mult cutia. Fulgii de amidon necesită atenție la depozitare, deoarece se descompun dacă sunt păstrați într-un mediu umed. Totodată, ocupă mult spațiu, motiv pentru care vei avea nevoie de un loc de depozitare mai generos.
Foliile cu bule gonflabile
Asemenea folii sunt la mare căutare, deoarece bulele sunt mai mari și oferă o protecție foarte bună. Pentru a folosi astfel de ambalaje, vei avea nevoie și de o mașină de bule cu care să umfli folia, deoarece în alte condiții ai ocupa foarte mult loc cu depozitarea. Un utilaj nu costă mult și, în plus, este o investiție care în timp se va amortiza foarte repede. Un minus al acestor produse constă în faptul că nu sunt cele mai prietenoase cu mediul, deoarece nu sunt biodegradabile. În schimb, poți să le reciclezi la containerele speciale pentru ca ulterior să fie refolosite în alte contexte.
Hârtie/Carton
Cam la toate coletele pe care le primim/expediem se folosesc ambalaje din carton sau hârtie. Materialele de acest tip sunt o soluție avantajoasă pentru faptul că sunt ușoare, așadar, nu se pune problema de a adăuga o greutate suplimentară pachetului. În plus, sunt și foarte rezistente, acesta fiind și motivul principal pentru care coletele vin în cutii din carton de cele mai multe ori.
Hârtia și cartonul sunt și accesibile din punct de vedere financiar, motiv pentru care achiziționarea lor nu implică costuri de achiziție foarte mari, sunt ușor de utilizat și sunt folosite la obținerea a diferite ambalaje cu rol de protecție și umplere - carton gofrat, hârtie kraft, franjuri din carton/hârtie etc. Mai mult decât atât, aceste materiale sunt prietenoase cu mediul, fiind reciclabile și biodegradabile. Sunt varianta ideală pentru cei care vor să protejeze planeta.
Acestea sunt o parte din ambalajele ușoare care nu vor afecta greutatea coletelor, totuși, este important modul în care le folosești și depozitezi pentru a-și demonstra eficiența în orice context. Când vine vorba de ambalarea propriu-zisă a pachetelor, alege cutiile potrivite, pentru a nu fi necesar să folosești ambalaje mult prea mari, deoarece acest lucru va duce și la utilizarea unor cantități mai mari de materiale de umplere și protecție.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!