Avantajele folosirii foliei cu bule

Avantajele folosirii foliei cu bule

Avantajele utilizarii foliei cu bule in impachetarea produselor

 
De ce, pe langa alte tipuri de materiale de ambalare, oamenii folosesc suplimentar si folie cu bule? Decizia se datoreaza in mare parte faptului ca prin intermediul foliei veti reusi sa oferti bunurilor pe care le puneti la dispozitie o protectie completa impotriva oricaror daune. Dat fiind faptul ca folia este plina de aer, ea va impiedica orice posibilitate ca un impact de orice fel al coletului sa aiba un efect negativ asupra bunurilor din interior.
 

Ideala pentru cerintele voastre specifice

Indiferent cat de mare sau cat de mic este produsul pe care il comercializati, acesta poate fi protejat si izolat de folie cu bule. Cea mai buna parte este ca aceasta este si foarte simplu de personalizat, oferind angajatilor posibilitatea de a o taia cu usurinta folosind foarfecele pentru a obtine dimensiunea si forma dorita.
 

Usor de utilizat si eficienta in economisirea timpului

Faptul ca o folie cu bule este usor de utilizat este un alt avantaj major oferit de achizitionarea sa pentru ambalarea produselor. Pur si simplu impachetati-o strans in jurul produselor pe care trebuie sa le transportati si lipiti-o la final cu o banda adeziva rezistenta. Pentru a folosi o folie cu bule, nu veti avea nevoie de niciun echipament sau aparat special, iar timpul pe care il veti petrece adaugand acest plus de siguranta produselor va fi minim.
 
La ambalaje24h.ro venim cu o multitudine de solutii si optiuni pentru voi si o varietate larga de folii cu bule, potrivite pentru o selectie larga de produse. De ce? Ei bine, pentru ca mizam pe faptul ca ceea ce va putem noi oferi este siguranta si eficienta, iar acest lucru ne permite sa oferim mereu imbunatatiri cu privire la gama de produse.
 
Folia cu bule de 50 gr are densitatea cea mai mica pe care o punem la dispozitie, este ideala pentru a impacheta fier forjat, mobila, textile, decoratiuni sau multe alte elemente care nu au nevoie de o protectie foarte avansata. 

Folia cu bule de 60 gr este ideala pentru a impacheta si pentru a transporta elemente precum recipientele de plastic, rechizite sau alte elemente care ulterior sunt puse in cutii de carton.
 
Folia cu bule de 70 gr este unul dintre cele mai celebre produse ale noastre, si asta se datoreaza faptului ca poate fi utilizata pentru ambalarea tuturor articolelor.
 
Folia cu bule de 80 gr este ideala pentru produse care necesita o protectivitate mai mare. Este vorba despre sticle galle, geamuri, tamplarie si alte obiecte mai costisitoare. 
 
Folia cu bule de 90 gr este cea mai buna forma de protectie. Fiind flexibila, se muleaza perfect pe obiecte si este utilizata in special pe articole sensibile.
 
Cele doua folii, de 80 si 90 de grame au trei straturi, astfel incat asigura protectie din toate punctele de vedere. Cu siguranta toate produsele pe care le puneti la dispozitie vor ajunge la clienti in perfecta siguranta, fara orice deteriorare. Este necesar sa va bucurati de tot ceea ce punem la dispozitie pe site si sa alegeti folia potrivita, mai ales acum ca daca veti comanda produse de peste 300 de lei, veti primi transportul gratuit.
Spor sa aveti !

 

 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!