Cauți soluții de ambalat pentru coletul tău?

Cauți soluții de ambalat pentru coletul tău?

Cauți soluții de ambalat pentru coletul tău?



Atunci când vrei să trimiți un colet, ambalajul trebuie să răspundă unor anumite norme, unor condiții atunci când este folosit pentru expediție: protecția conținutului, dimensiuni rezonabile, lejeritate, rezistență, impact minim asupra mediului înconjurător, costuri scăzute și în unele cazuri, posibilitatea de personalizare.
Alegerea soluției potrivite de ambalat te poate ajuta să faci economii de până la 30% în ceea ce privește volumul coletului. Din fericire, există în ziua de azi numeroase soluții de ambalat, cu condiția să alegi un producător de ambalaje de calitate.

Ambalaje dedicate coletelor pentru vânzarea online

Ai înțeles deja, nu toate ambalajele sunt ideale pentru trimiterea de colete, de aceea recomandarea noastră este aceea de a alege produse speciale pentru ambalat, din carton, special concepute pentru vânzarea online.
Ambalajul coletului este cel mai adesea primul contact pe care clientul îl are cu produsul primit. Dacă acesta din urmă este deteriorat, greu de recuperat de la punctul de livrare, greu de transportat, greu de deschis...după părerea ta, care va fi prima experiență pe care clientul o are cu produsul și ce impresie își va face de soluția de ambalat furnizată? Pachetul, soluția de ambalat folosită, are un rol important în contactul cu clientul și, pe termen lung, în procesul de fidelizare a clientului.

Care sunt evoluțiile de care a avut parte ambalajul de carton de-a lungul vremii?

Ambalajul folosit pentru expedierea unui pachet are rolul de protecție dar, în ultima perioadă, reprezintă din ce în ce mai des imaginea companiilor. În ultima perioadă tendința este aceea a personalizării produselor pentru ambalat.
Pentru a răspunde acestei tendințe și pentru a profita de cele mai bune produse, pentru a optimiza experiența consumatorului, numeroși sunt specialiștii în ambalaje care propun soluții de personalizare pentru clienții lor. Astfel, este posibilă imprimarea unui mesaj exclusiv în interiorul ambalajului.

Cutiile de carton, cea mai folosită metodă pentru ambalare

Cartonul face parte din cel mai utilizat ambalaj, atât în domeniul transportului cât și în domeniul logisticii. Indiferent de natura pachetului de expediat (produse alimentare, perisabile, haine, etc) cartonul reprezintă întotdeauna o soluție potrivită. Tehnologia evoluează și, odată cu ea, evoluează și modalitatea în care ambalăm pachetele. Pe lângă cutia de carton, mai putem folosi pentru protecția coletului folia cu bule.
Cutia din carton dintr-un singur strat reprezintă varianta economică, una din cele mai populare opțiuni în majoritatea cazurilor. În funcție de cât este cartonul de gros, cutiile asigură o rezistență mai mică sau mai mare la un impact dar și împotriva umidității.
Chiar dacă sunt puțin mai scumpe, cutiile din carton dublu-stratificat oferă protecție crescută și sunt ideale pentru a  transporta produse mai grele.

Punglile din plastic, o variantă mai economică

O variantă mai ieftină care oferă protecție sporită împotriva prafului și umezelii o reprezintă pungile din plastic. Dezvantajul lor este acela că nu sunt estetice și că nu oferă protecție sporită în cazul unui impact. Avantajul real este dat de protectivitatea impotriva umidititatii. Se poate alege această soluție de ambalat dacă produsul trimis este deja împachetat într-un alt ambalaj sau dacă trimiți produse care nu se deteriorează.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!