Cum a aparut www.ambalaje24h.ro

Cum a aparut www.ambalaje24h.ro

Cum a aparut ambalaje24h.ro on-line? Povestea unui serviciu necesar in secolul nostru

 
Evolutia afacerilor in mediul online din ce in ce mai puternica ne-a facut sa luam in considerare faptul ca piata are nevoie de forme de ambalat pentru diversitatea de produse vandute de antreprenori. Ei bine, cu o experienta de 17 ani in productia de ambalaje, am decis ca suntem cei mai potriviti pentru a intregi o gama de produse excelente, variate si foarte practice, care sa vina in ajutorul afacerilor cu solutii satisfacatoare si cu optiuni excelente din toate punctele de vedere.
 

Solutii optime pentru ambalarea coletelor

Asa a luat nastere ambalaje24h.ro, insa ceea ce a fost mai important au fost cele doua caracteristici cu care ne-am dorit sa venim in ajutorul celor care au o afacere prin care sunt nevoiti sa trimita din produsele lor in toata tara. Pentru ca am inteles de la bun inceput ca trebuie sa ne diferentiem cumva de concurenta si sa venim cu articole de calitate, eficiente, la un cost bun, am determinat ca multi antreprenori cumpara in baza unor considerente financiare. Acest lucru ne-a facut sa oferim cea mai putin costisitoare oferta de pret pentru folia cu bule de pe piata. Este clar deja faptul ca aceasta este utilizata pentru orice tip de transport ati face. Orice articole fragile sau mai putin sensibile care necesita transport sau depozitare, vor avea nevoie de folie cu bule. Gama noastra de articole este in mod sigur una extrem de accesibila pentru toti cei care ar putea avea nevoie si nu ne dorim in niciun mod sa le ingreunam antreprenorilor procesul de vanzare.
 

Timp de livrare foarte scurt

Un alt considerent pe care l-am avut in vedere este timpul de livrare. Se spune ca timpul inseamna bani, iar pentru multi dintre cei care se ocupa de procesul de vanzare - cumparare a unor produse este esential sa existe solutii optime. De aceea, asa cum anunta si numele nostru, facem tot ceea ce este in puterea noastra pentru a livra toate produsele comandate in 24h, mai ales daca se plaseaza comanda respectiva pana in ora 16.00. Ne mandrim cu o rata de livrare in doar 24h in 90% din cazuri, iar acest lucru este un motiv in plus pentru care multi antreprenori ne aleg. Pe de alta parte, tot ceea ce facem este sa usuram munca, si sa fim parte dintr-un mecanism practic.
 
Totodata, venim si cu o serie de avantaje reale, care sa le faciliteze antreprenorilor posibilitatea de achizitie si nu numai. Un exemplu in acest sens este chiar faptul ca, in cazul comenzilor care depasesc suma de 300 de lei, noi vom asigura transportul gratuit. Cu alte cuvinte, suntem aliatul ideal in ceea ce priveste, livrarea, ambalarea si transportul comenzilor intr-un timp scurt si intr-o siguranta perfecta. Nu numai ca facilitam produse eficiente, dar noi suntem chiar producatorii acestora, lucru care ne permite sa perfectionam gama de articole si sa oferim mereu cele mai buni optiuni din toate punctele de vedere. Ambalatul si pregatitul comenzilor este o parte importanta a afacerii asa ca nu o neglijati!
Spor sa aveti !

 
 

Esti interesat sa devii client Ambalaje24h.ro ?

Trimite

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!