Cum sa trimiti un pachet in alta tara (ghid de ambalare)

Cum sa trimiti un pachet in alta tara (ghid de ambalare)

Cum sa trimiti un pachet in alta tara (ghid de ambalare)



Trimiterea unui pachet intr-o alta tara poate fi o sarcina dificila, mai ales in cazul celor care nu au mai facut-o niciodata. Totusi, cu putina atentie si tinand cont de niste sfaturi, iti va fi foarte simplu, iar cu asta te vom ajuta astazi la ambalaje24.
 

Alegerea materialelor de ambalare potrivite

Primul pas in trimiterea unui pachet in strainatate este alegerea materialelor de ambalare potrivite. Vrei sa fii sigur ca pachetul este protejat in timpul tranzitului, asa ca este esential sa alegi materialele potrivite. Iata de ce trebuie sa tii cont ulterior:
 

Dimensiunea si forma pachetului

Trebuie sa gasesti o cutie care are dimensiunea si formele potrivite pentru articolele tale. De exemplu, o cutie din carton prea mica va permite deplasarea produselor pe care le transporti, existand riscul de a se deteriora, iar la polul opus, daca cutia este prea mare, este posibil sa nu ofere suficienta protectie.
 

Durabilitatea cutiei

Este ideal sa alegi o cutie rezistenta si durabila, iar cele de carton sunt o alegere buna pentru majoritatea produselor transportate, dar poti lua in considerare inclusiv utilizarea unei lazi de lemn pentru articolele fragile.
 

Captuseala

Nimeni nu isi doreste sa riste ca produsele sa se deterioreze in timpul transportului, iar pentru asta poti folosi folie cu bule sau fulgi din amidon pentru un plus de protectie.
 

Sigilarea pachetului

Nu in ultimul rand, trebuie sa te asiguri ca pachetul este sigilat in siguranta, iar pentru asta te asteptam cu o multime de tipuri de benzi adezive pentru a evita orice risc.

Mai departe trebuie sa te ocupi de ambalarea produselor, iar in acest sens am pregatit cateva sfaturi care sa iti fie de ajutor.

· Infasoara fiecare articol in folie cu bule sau in ziar pentru a-l proteja in timpul transportului. Acest lucru va ajuta la prevenirea zgarieturilor si a loviturilor.

· Umple spatiile libere din cutie cu folie cu bule sau fulgi din amidon pentru a evita deplasarea produselor in timpul transportului.

· Eticheteaza pachetul in mod clar cu adresa destinatarului si cu adresa ta de retur. De asemenea, nu uita sa incluzi si datele tale de contact pentru ca nu stii cand ar putea fi utile.

Pasul urmator este de a opta pentru metoda de expediere potrivita pentru ca exista mai multe optiuni disponibile, printre care posta aeriana, curieratul si transportul maritim. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o metoda de expediere:

Timpul de livrare
Cat de repede doresti ca pachetul tau sa ajunga la destinatie? Daca ai nevoie sa ajunga rapid, posta aeriana sau curierul ar putea fi cea mai buna optiune, dar daca ai mai mult timp la dispozitie, transportul maritim poate fi o optiune mai rentabila in unele cazuri.

Costul
Cat esti dispus sa platesti pe transport? Posta aeriana si curierul pot fi mai scumpe decat transportul maritim, dar sunt si mai rapide.

AWB
Vrei sa ai posibilitatea de a urmari coletul in timpul tranzitului? Cele mai multe servicii de posta aeriana si de curierat ofera aceasta posibilitate. Este posibil ca transportul maritim sa nu o faca.

Cu alte cuvinte totul depinde de nevoile tale si de bugetul pe care il aloci. Noi, cei de la ambalaje24, ne asiguram mereu ca iti punem la dispozitie produsele necesare pentru ambalare!

 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!