De ce ar trebui sa aveti o masina de folie cu bule

De ce ar trebui sa aveti o masina de folie cu bule

De ce ar trebui sa aveti o masina de folie cu bule



In timpul procesului de tranzit, pachetele au intotdeauna nevoie de protectie suplimentara, indiferent daca continutul acestora este sau nu delicat. Deoarece nu puteti fi niciodata sigur daca produsele dumneavoastra vor fi sau nu transportate in siguranta, este important sa va asigurati ca ati luat toate masurile de precautie in acest sens. Piata ofera o gama larga de materiale care pot fi folosite pentru a va proteja bunurile, iar folia cu bule este un exemplu de forma de ambalare care este atat eficienta, cat si practica in ceea ce priveste asigurarea protectiei. Daca aveti o afacere online si expediati produse catre clienti aflati intr-o varietate de locatii din tara, cu siguranta folia cu bule si o masina de bule de aer sunt doua solutii uimitoare de care ati putea avea nevoie.

 

Protectie impotriva impactului

Cel mai important avantaj al utilizarii unei masini de ambalare cu bule este capacitatea de a produce folii cu bule ori de cate ori este nevoie de ele. Utilizarea unui instrument de acest fel va permite sa protejati obiectele de daune care pot fi cauzate de impact in timpul transportului. Numeroasele bule de aer incluse in folie sunt concepute pentru a preveni orice fel de presiune sa aiba un impact direct asupra articolelor ambalate. Deoarece actioneaza ca o perna, bula de aer va putea absorbi presiunea. De altfel, la ambalaje24h.ro aveti optiunea de a selecta si folii gata realizate intr-o varietate de dimensiuni, lucru pe care il puteti face in functie de marfurile pe care le expediati.

 

Ambalaj personalizat

Indiferent de dimensiunile sau contururile unui articol sau produs, puteti folosi folie cu bule pentru a-l izola sau proteja. O alta calitate utila a acestui material este ca poate fi taiat folosind foarfece, intr-un mod care corespunde cerintelor si preferintelor specifice ale dumneavoastra. Cand acoperiti produse care au forme ciudate, puteti imbunatati flexibilitatea ambalajului folosind folii cu bule mai mari. De asemenea, tot in scopul impachetarii, puteti achizitiona si o foaie de folie cu bule care este taiata conform specificatiilor dumneavoastra. Daca articolul este delicat si valoros, il puteti impacheta mai sigur decat ati face-o in mod normal, pentru a-l proteja in timp ce este in tranzit si pentru a va garanta ca ajunge la destinatie in stare impecabila.

 

Costuri foarte bune pentru toate tipurile de nevoi

Utilizarea foliei cu bule poate duce la economii semnificative de costuri. Ele nu sunt doar reutilizabile, dar au si potentialul de a va ajuta compania din punct de vedere financiar. Daca firma trimite un volum mare de marfuri, costul transportului cu folie cu bule este semnificativ mai mic decat daca veti folosi tehnici alternative de ambalare. Utilizarea unei masini de ambalare cu bule este recomandata pentru a va reduce si mai mult cheltuielile.

 

Economiseste timp si este usor de utilizat

O masina de folie cu bule va poate ajuta sa economisiti o cantitate semnificativa de timp, deoarece va elimina necesitatea de a cumpara mereu alte foi de folie cu bule si de a le depozita. Aceasta masina va va oferi o ambalare rapida, astfel incat bunurile dumneavoastra sa fie protejate de orice fel de pericol.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!