De ce ar trebui să ambalezi produsele electrocasnice în folie cu bule

De ce ar trebui să ambalezi produsele electrocasnice în folie cu bule

De ce ar trebui să ambalezi produsele electrocasnice în folie cu bule

Folia cu bule este un produs pe care îl folosesc frecvent cei care vor să protejeze anumite obiecte pe durata transportului. Este achiziționat mai ales de către persoanele care se ocupă de ambalarea și distribuirea de colete și oferă protecție inclusiv atunci când e vorba de produse fragile. Bulele sunt prezente și la ambalaje de tip plicuri, pentru obiecte de dimensiuni reduse, pungi și nu numai. În cele ce urmează ne referim la folia cu bule gonflabile, nu la cea clasică. Aceasta este umflată cu ajutorul unei mașini speciale, care reprezintă o investiție avantajoasă pentru afaceri, deoarece se va amortiza rapid în scurt timp prin economiile făcute.
Foarte frecvent folia cu bule este folosită pentru ambalarea produselor electrocasnice. Iată din ce motive:
Protejează foarte bine
Foliile cu bule utilizate la electrocasnice sunt fabricate în așa fel încât să fie cât mai rezistente. Bulele sunt mari, nu se sparg ușor și produsele vor fi protejate chiar și în cazul unor șocuri mai mari. Aceste tipuri de ambalaje vor proteja și în caz de murdărie, umiditate sau alți factori.
Permite ambalarea cu ușurință a produselor
Folosind folie cu bule este foarte ușor să pregătești articolele pentru transport pentru că trebuie doar să le împachetezi și să prinzi folia în capăt. Aceste ambalaje sunt de mai multe dimensiuni, pentru a alege varianta cea mai potrivită în funcție de cât de voluminoase sunt produsele pe care vrei să le expediezi.
Ajută la economisirea spațiului
Poți economisi mult spațiu, dacă alegi să investești și într-o mașinărie specială, care umflă bulele atunci când este necesar, ocazie cu care nu trebuie să ocupi mult loc cu ambalaje gata umflate.
Te ajută să economisești și bani
Foliile cu bule ajută și la economii financiare, deoarece la final vei consuma mai puține ambalaje întrucât spațiile rămase libere în cutii vor fi umplute cu ușurință. Electrocasnicele pot fi ușor de pregătit pentru expediere, dacă sunt de mici dimensiuni, și dificil, dacă sunt foarte voluminoase. Cele mici nu necesită condiții speciale de transport, atât timp cât sunt ambalate corespunzător, la cele mari însă trebuie avută ceva mai multă grijă. Pentru acestea este posibil să ai nevoie și de alte tipuri de protecții suplimentare pentru a te asigura că nu riști nimic.

Sunt foliile cu bule reciclabile?

Se observă din ce în ce mai des o preocupare a oamenilor cu privire la protejarea mediului înconjurător. Având în vedere faptul că materialele de protecție precum foliile cu bule sunt utilizate foarte des și sunt voluminoase, mulți se întreabă dacă nu sunt dăunătoare pentru mediu. Ei bine, foliile cu bule de multe ori nu sunt biodegradabile, așadar nu se descompun, însă vestea bună este că pot fi reciclate în containerele speciale și apoi refolosite sub alte forme. Așadar, dacă ești preocupat pentru mediul înconjurător, poți sta liniștit din acest punct de vedere, știind că de fiecare dată când optezi pentru produsele comercializate de Folie cu Bule ai luat o decizie inspirată.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!