De ce sa folositi folie stretch in procesul de ambalare a produselor?

De ce sa folositi folie stretch in procesul de ambalare a produselor?

De ce sa folositi folie stretch in procesul de ambalare a produselor?


Exista multe situatii in care folia de impachetat poate fi utila in viata de zi cu zi, insa din perspectiva afacerilor este vitala. Acest tip de produs este ideal in livrarea si transportul majoritatii produselor pe care brandurile le pun la dispozitie, iar motivele sunt nenumarate. Pentru business-urile care se intalnesc zilnic cu o situatie in care trebuie sa trimita un produs pe o distanta mare, prea multa protectie nu este niciodata suficienta. Astfel, la ambalaje24h.ro, veti descoperi o multime de modele de folie stretch care sa ofere eficienta unor pachete livrate in deplina siguranta.
 

Ideale pentru a asigura o protectie superioara

Stabilitatea sporita a pachetelor pe care folia de acest tip o pune la dispozitie ajuta la reducerea riscului de deteriorare in timpul transportului. De altfel, in cazul produselor care nu au cutie sau ambalaj si sunt pur si simplu invelite in folie stretch se va evita deteriorarea lor din cauza razelor soarelui. Continutul coletelor este bine securizat, motiv pentru care nimeni nu poate sa vada in interiorul lor si mai mult decat atat, produsele ambalate in folii extensibile sunt protejate de praf, umiditate si murdarie.
 

Impachetarea in acest mod este mai economica

In comparatie cu alte optiuni, cum ar banda adeziva, folia de acest fel ofera o solutie mult mai practica din punct de vedere financiar. Costul echipamentului utilizat pentru ambalarea in acest mod este mai mic decat alte variante de securizare. In comparatie cu alte tehnologii necesare sau cu alte produse, cum ar fi sistemele de ambalare termocontractabila, aceasta folie foloseste mult mai putina energie pentru a functiona si este si mai usor de manipulat.
 

Beneficiile utilizarii foliei stretch si de ce este mai eficienta

Utilizarea acestei variante este mai practica, in primul rand pentru ca asigura o crestere semnificativa a capacitatii de ambalare in cadrul unei afaceri. De asemenea, controlul asupra produselor trimise, a celor care urmeaza sa fie trimise si a celor ramase in depozit este mult mai usor de realizat. Folia de acest fel nu necesita cunostinte avansate in impachetare, fiind o solutie care poate fi adoptata de oricine. Mai mult decat atat, aceasta este varianta perfecta pentru orice fel de produse ati avea, indiferent de dimensiunea sau forma lor.

Foliile stretch sunt disponibile intr-un numar mare de variante si cu o serie de caracteristici diferite, pentru a satisface cerintele unei varietati de antreprenori, iar la noi veti gasi toate optiunile posibile. Folii stretch opace, negre sau transparente, toate aceste variante sunt acum disponibile pentru dumneavoastra pe site-ul nostru.

De altfel, ne-am asigurat si de faptul ca nu doar produsele noastre sunt excelente, dar si de mecanismul de achizitie care este rapid si placut. De aceea, disponibilitatea acestor folii stretch este fie in seturi, fie individuale, in asa fel incat sa gasiti variante utile dumneavoastra. Mai mult, fiecare dintre aceste folii vine cu caracteristici ideale pentru asigurarea, protejarea si securizarea coletelor pe care le trimiteti in orice colt al tarii.


 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!