Etichete autoadezive plastifiate

Etichete autoadezive plastifiate

Avantajele utiliz─ârii etichetelor autoadezive de semnalizare

Când te ocupi de comercializarea unor produse, acestea de multe ori trebuie semnalizate în mod corespunz─âtor. Cel mai simplu po╚Ťi s─â faci asta cu ajutorul etichetelor autoadezive, care sunt foarte u╚Öor de folosit - doar le desprinzi de pe hârtia de suport ╚Öi le lipe╚Öti pe produsul dorit. Etichetele autoadezive vin în întâmpinarea comercian╚Ťilor cu numeroase avantaje, iar acestea sunt identificate în func╚Ťie de inscrip╚Ťia pe care o au.
ÔŚĆ Marcheaz─â un produs pentru a ╚Öti din ce categorie face parte
Produsele care sunt la promo╚Ťie, care fac parte din anumite oferte, trebuie marcate ca atare, pentru a oferi clien╚Ťilor informa╚Ťii în leg─âtur─â cu statutul pe care îl au. Unele pot fi inscrip╚Ťionate cu „Promo╚Ťie”, altele cu „Gratuit”, altele cu „Redus la..” ╚Öi a╚Öa mai departe. Pe aceast─â cale cump─âr─âtorii pot fi informa╚Ťi pe loc cu privire la produsele la care au acces ╚Öi ╚Ötiu c─â alegerea pe care o vor face este profitabil─â.
ÔŚĆ Informeaz─â clien╚Ťii cu privire la motivul pentru care au primit un anumit produs
Acest lucru este important mai ales la comenzile online. Dac─â alegi s─â faci un cadou unui client ╚Öi vrei s─â-l informezi în aceast─â privin╚Ť─â, pur ╚Öi simplu lipe╚Öti pe articolul respectiv o etichet─â cu „Gratis” sau „Cadou”. Astfel, acesta va fi l─âmurit cu privire la întreg con╚Ťinutul din colet ╚Öi va aprecia, cu siguran╚Ť─â, gestul.
ÔŚĆ Aten╚Ťioneaz─â manipulatorii în ceea ce prive╚Öte con╚Ťinutul unui colet
Aici ne referim în mod deosebit la etichetele autoadezive cu inscrip╚Ťia „Fragil”. Acestea trebuie lipite pe ambalaje, la vedere, astfel încât fiecare persoan─â care manipuleaz─â respectivul colet s─â ╚Ötie c─â trebuie s─â fie mult mai atent─â. Aceste etichete mai pot fi inscrip╚Ťionate ╚Öi cu „Aten╚Ťie”.
ÔŚĆ Transmit un mesaj c─âtre client
Dac─â vrei s─â transmi╚Ťi un mesaj de mul╚Ťumire c─âtre clien╚Ťi, o idee bun─â ar fi s─â folose╚Öti etichete autoadezive. Acestea au de multe ori fonturi speciale ╚Öi sunt inscrip╚Ťionate ╚Öi cu diverse elemente pl─âcute vizual. Po╚Ťi alege etichete cu „Mul╚Ťumesc” sau „Thank you”. Mai po╚Ťi transmite clien╚Ťilor ╚Öi mesaje de felicitare, cum ar fi „La mul╚Ťi ani”, „S─ârb─âtori fericite” etc. Cu toate c─â sunt ni╚Öte gesturi foarte mici, acestea sunt mereu apreciate.
ÔŚĆ Informeaz─â cu privire la motivul din spatele unui pre╚Ť mai mic
Etichetele autoadezive au avantajul faptului c─â pot ajuta ╚Öi la semnalizarea produselor cu pre╚Ť redus. Pe suprafa╚Ťa lor pot fi inscrip╚Ťionate texte care informeaz─â cump─âr─âtorii de anumite promo╚Ťii, reduceri etc. - „Promo”, „Redus la..”, „Ofert─â”, „1+1 gratis” etc.
Sunt multe situa╚Ťii în care po╚Ťi folosi etichete autoadezive. Acestea sunt foarte simplu de aplicat, au un pre╚Ť foarte bun ╚Öi pot fi inscrip╚Ťionate cu orice text ai nevoie. Unii le mai folosesc pentru a marca produse care au fost verificate sau sigilate, al╚Ťii pentru a aten╚Ťiona în privin╚Ťa faptului c─â un colet con╚Ťine documente ╚Öi a╚Öa mai departe. Dac─â dore╚Öti, po╚Ťi s─â cumperi chiar etichete albe, pe care s─â treci tu textul dorit, în func╚Ťie de cum ai nevoie, important este c─â po╚Ťi g─âsi cu u╚Öurin╚Ť─â cele mai bune solu╚Ťii.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!