Etichete autoadezive plastifiate

Etichete autoadezive plastifiate

Avantajele utilizării etichetelor autoadezive de semnalizare

Când te ocupi de comercializarea unor produse, acestea de multe ori trebuie semnalizate în mod corespunzător. Cel mai simplu poți să faci asta cu ajutorul etichetelor autoadezive, care sunt foarte ușor de folosit - doar le desprinzi de pe hârtia de suport și le lipești pe produsul dorit. Etichetele autoadezive vin în întâmpinarea comercianților cu numeroase avantaje, iar acestea sunt identificate în funcție de inscripția pe care o au.
Marchează un produs pentru a ști din ce categorie face parte
Produsele care sunt la promoție, care fac parte din anumite oferte, trebuie marcate ca atare, pentru a oferi clienților informații în legătură cu statutul pe care îl au. Unele pot fi inscripționate cu „Promoție”, altele cu „Gratuit”, altele cu „Redus la..” și așa mai departe. Pe această cale cumpărătorii pot fi informați pe loc cu privire la produsele la care au acces și știu că alegerea pe care o vor face este profitabilă.
Informează clienții cu privire la motivul pentru care au primit un anumit produs
Acest lucru este important mai ales la comenzile online. Dacă alegi să faci un cadou unui client și vrei să-l informezi în această privință, pur și simplu lipești pe articolul respectiv o etichetă cu „Gratis” sau „Cadou”. Astfel, acesta va fi lămurit cu privire la întreg conținutul din colet și va aprecia, cu siguranță, gestul.
Atenționează manipulatorii în ceea ce privește conținutul unui colet
Aici ne referim în mod deosebit la etichetele autoadezive cu inscripția „Fragil”. Acestea trebuie lipite pe ambalaje, la vedere, astfel încât fiecare persoană care manipulează respectivul colet să știe că trebuie să fie mult mai atentă. Aceste etichete mai pot fi inscripționate și cu „Atenție”.
Transmit un mesaj către client
Dacă vrei să transmiți un mesaj de mulțumire către clienți, o idee bună ar fi să folosești etichete autoadezive. Acestea au de multe ori fonturi speciale și sunt inscripționate și cu diverse elemente plăcute vizual. Poți alege etichete cu „Mulțumesc” sau „Thank you”. Mai poți transmite clienților și mesaje de felicitare, cum ar fi „La mulți ani”, „Sărbători fericite” etc. Cu toate că sunt niște gesturi foarte mici, acestea sunt mereu apreciate.
Informează cu privire la motivul din spatele unui preț mai mic
Etichetele autoadezive au avantajul faptului că pot ajuta și la semnalizarea produselor cu preț redus. Pe suprafața lor pot fi inscripționate texte care informează cumpărătorii de anumite promoții, reduceri etc. - „Promo”, „Redus la..”, „Ofertă”, „1+1 gratis” etc.
Sunt multe situații în care poți folosi etichete autoadezive. Acestea sunt foarte simplu de aplicat, au un preț foarte bun și pot fi inscripționate cu orice text ai nevoie. Unii le mai folosesc pentru a marca produse care au fost verificate sau sigilate, alții pentru a atenționa în privința faptului că un colet conține documente și așa mai departe. Dacă dorești, poți să cumperi chiar etichete albe, pe care să treci tu textul dorit, în funcție de cum ai nevoie, important este că poți găsi cu ușurință cele mai bune soluții.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!