Fulgi de amidon biodegradabili

Fulgi de amidon biodegradabili

Ce sunt fulgii de amidon și la ce se folosesc

Fulgii de amidon sunt produse folosite la umplerea spațiului liber din colete, fiind fabricați din amidon vegetal, reprezentând o soluție ecologică, ce contribuie la protejarea mediului înconjurător. Pentru a înțelege mai bine ce sunt acești fulgi și cum pot fi folosiți, îți vom prezenta care sunt principalele lor avantaje:
Oferă protecție
Fulgii de amidon pot să protejeze și obiectele din interiorul cutiei, însă, cu condiția ca aceasta să fie umplută foarte bine. Dacă rămân spații libere, amortizarea nu va mai fi la fel de eficientă și produsele se pot deteriora la transport.
Reprezintă un material de umplere ușor de utilizat
Dacă alegi fulgii din amidon ca material de umplere, ei sunt foarte simplu de folosit, deoarece trebuie doar să îi scoți din ambalajul lor și să îi introduci în cutia de transport. Nu implică efort fizic, nu te murdărești, nu trebuie să îi prelucrezi în vreun fel, ci pur si simplu îi folosești.
Sunt biodegradabili 100%
Dacă ai o grijă constantă pentru mediul înconjurător și vrei să folosești pentru coletele tale materiale de umplere care să nu polueze, alege fulgii de amidon. Aceștia sunt biodegradabili, așadar se descompun și nu vor afecta mediul. Poți observa asta foarte ușor atunci când intră în contact cu apa, deoarece se dizolvă și emană un miros de popcorn ars.
Colorarea lor se face cu ingrediente naturale
Pe piață vei găsi fulgi de diverse culori, în cazul în care preferi să combini nuanțele pentru a face colete mai vesele sau ai găsit ceva ce să se identifice și cu brandul tău. Ei bine, coloranții folosiți sunt naturali, pentru a nu produce poluare. Acesta este, din nou, un mare plus pentru cei preocupați de mediul înconjurător.
Pot fi reutilizați
Dacă tocmai ai primit un colet la care s-au folosit fulgi de amidon sau dacă ești comerciant și ți s-a returnat un pachet protejat astfel, nu te grăbi să arunci materialele de umplere, ci folosește-le pentru alte expediții. Bineînțeles, dacă nu faci asta foarte curând, ai mare grijă la modul în care păstrezi fulgii, deoarece contactul cu un nivel ridicat de umiditate îi poate dizolva.
Nu îngreunează cu mult conținutul coletului
Fulgii de amidon sunt preferați și pentru faptul că au o greutate foarte redusă. Aproape nu se simt când sunt introduși în cutii, ceea ce poate fi un mare plus mai ales când expedierea coletelor se plătește și în funcție de greutate.
Nu se încarcă electrostatic
Acesta este un alt avantaj al fulgilor de amidon, deoarece nu se vor prinde de conținutul coletului sau de mâinile destinatarului. Bineînțeles, ca oricare alte produse, și fulgii de amidon vin cu o serie de dezavantaje, pe care este bine să le iei în calcul. Acestea însă nu sunt semnificative, ci țin de faptul că fulgii ocupă foarte mult spațiu, motiv pentru care ai nevoie de o zonă de depozitare generoasă și trebuie să îi ții într-un loc ferit de umiditate, deoarece altfel se pot descompune.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!