La ce poate fi folosit cartonul gofrat

La ce poate fi folosit cartonul gofrat

La ce poate fi folosit cartonul gofrat

Cartonul gofrat este un material ecologic și biodegradabil, care se livrează sub forma unui sul. Are un cost de achiziție foarte mic în comparație cu alte materiale, este rezistent la șocuri ușoare, este 100% reciclabil și sunt multe situații în care se folosește.
La ambalat colete
Atunci când ai o afacere ce presupune expedierea de colete trebuie să ai mare grijă la protejarea produselor din interior. Acest lucru este foarte important mai ales atunci când asta presupune ambalarea unor obiecte fragile. Ai nevoie de materiale de protecție suficient de rezistente, dar care în același timp să nu ocupe foarte mult loc și să fie și reciclabile. Mulți folosesc pentru asta cartonul gofrat, care vine în role. Se rupe din sul cât este necesar și se împachetează obiecte sau se umplu spațiile libere. Cartonul gofrat nu are o rezistență foarte mare la șocuri, motiv pentru care, în cazul produselor foarte fragile este posibil să trebuiască folosit împreună cu alte materiale de protecție pentru a evita numeroase riscuri.
La protejarea pardoselii
Sunt situații în care ai nevoie de protejarea pardoselii și nu știi ce anume să folosești? Ei bine, cartonul gofrat poate fi o bună variantă pentru că pur și simplu întinzi din role acolo unde ai nevoie și totul va fi mult mai simplu. Acest material reciclabil este util când în nenumărate contexte, precum atunci când vrei să zugrăvești pereții, când dorești să vopsești anumite elemente din interior, când ai nevoie să instalezi o lustră și nu vrei să cadă pe podea toate reziduurile de la găurit tavanul și nu numai. Cartonul gofrat este ieftin, ușor de folosit și îl poți arunca apoi fără probleme și fără a te gândi la faptul că ai folosit protecții care nu se degradează în timp.
La protejarea obiectelor în timpul mutării
Când trebuie să te muți, împachetarea tuturor lucrurilor poate fi un adevărat chin. Nu poți pur și simplu să le pui în cutii, ci toate trebuie așezate cu grijă și protejate pe toată durata transportului. Cel mai simplu poți face asta cu ajutorul cartonului gofrat. Acesta poate avea diverse dimensiuni, pentru a se mula cât mai bine pe obiectele pe care vrei să le transporți și se folosește și pentru umplerea spațiilor libere din cutii. Acestea sunt principalele cazuri în care oamenii se folosesc de cartonul gofrat. Dar, dacă mai sunt și alte situații în care crezi că îți va fi util, cumpără-l cu încredere.
Și în final, vrem să îți mai amintim încă o dată ce avantaje are:
● este 100% reciclabil și biodegradabil, ceea ce înseamnă că vei proteja mediul înconjurător;
● este rezistent la umezeală și murdărie, pentru a proteja cât mai bine suprafețele;
● se manipulează cu ușurință, fiind de mare ajutor la împachetare și la umplerea spațiilor libere din cutiile de transport;
● are un preț de achiziție accesibil și celor cu un buget mai redus;
● este disponibil în mai multe dimensiuni, pentru a se plia cât mai bine nevoilor tale.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!