Plicuri si pungi curierat

Plicuri si pungi curierat

De ce sunt utile plicurile de curierat pentru transportul comenzilor?

 
Unul dintre cele mai benefice aspecte ale ambalarii produselor este disponibilitatea mai multor solutii, in functie de nevoile pe care le are un business. Rareori sunt situatiile in care afacerea necesita doar o singura categorie de materiale de ambalare din care sa alegeti. Cu toate acestea, este bine sa admitem faptul ca un anumit produs este mai versatil si poate fi utilizat intr-o multitudine de contexte. Plicurile de curierat sunt poate cele mai practice in acest sens, pentru ca ofera diversitate si pentru ca sunt in fruntea listei din punct de vedere financiar.
 
Plicurile si pungile de curierat au fost ambalajele principale alese de un numar mare de comercianti din mediul online care vand o varietate de bunuri, inclusiv imbracaminte, bijuterii, lucrari de arta si multe altele, ca urmare a gamei extinse de servicii, optiuni si beneficii pe care le ofera. V-ati gandit vreodata la motivele din spatele popularitatii imense a plicurilor de curierat? Ei bine, daca nu ati facut asta pana acum, in mod sigur, noi vom veni cu avantajele semnificative in acest sens.
 

Folosirea plicurilor de curierat este o alternativa fantastica la utilizarea cutiilor

Exista unele marfuri care nu trebuie neaparat expediate intr-o cutie din carton ondulat. Produsele care sunt deja ambalate sau moi, cum ar fi hainele, au deja protectia necesara incorporata si pot fi trimise cu usurinta cu ajutorului unui asemenea plic. 
 

Plicurile pentru expedierea pachetelor de curierat sunt simplu de utilizat si sigilat

Plicurile de curierat sunt sigilate pe trei laturi, dar au o latura deschisa care permite introducerea lucrurilor intr-un mod rapid si usor. Datorita rezistentei lor, plicurile de curierat pot avea continutul ambalat la capacitate maxima, oferind in continuare eficienta si siguranta in timpul transportului. Singura posibilitate de deschidere a ambalajului este prin rupere, ceea ce  faciliteaza transportul obiectelor in perfecta si deplina siguranta.
 

Economii de costuri realizate prin utilizarea plicurilor

Costurile de expediere sunt acum calculate diferit, datorita introducerii taxelor de transport cu greutatea dimensionala. Lungimea, latimea si inaltimea unui pachet sunt utilizate in procesul de estimare a greutatii, care in cazul plicurilor este foarte mica.
 
Din acest motiv, selectarea metodei de transport adecvate este de cea mai mare importanta in ceea ce priveste fidelizarea clientilor. Este esential sa le oferti acestora certitudinea faptului ca au comandat un produs foarte bun, care sa faciliteze siguranta si faptul ca vor primi ceea ce iti doresc fara cusur.
 
La noi, cei de la amabalaje24h.ro veti gasi o multitudine de optiuni valide pentru afacerea voastra, pentru ca facem tot posibilul sa facilitam metode de ambalare cat mai practice. De altfel, acestea sunt disponibile intr-o multitudine de variante, de la unele care au buzunar pentru lipirea AWB-ului, si pana la unele care nu dispun de asa ceva. Avantajele sunt nenumarate, stocurile de expediere uriase, iar calitatea produselor cumparate de la noi se va ridica la inaltimea asteptarilor. Puteti oferi clientilor vostri tot profesionalismul pe care il cauta de la un astfel de colaborator, motiv pentru care veti avea numai de castigat.
 


 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!