Spune-mi ce vinzi ca sa-ti spun ce ambalaj ti se potriveste

Spune-mi ce vinzi ca sa-ti spun ce ambalaj ti se potriveste

Spune-mi ce vinzi ca sa-ti spun ce ambalaj ti se potriveste


Ambalajul este o parte integranta a strategiei de marketing si de branding a oricarui produs, pentru ca este primul lucru pe care un client il vede si cu care interactioneaza si, prin urmare, joaca un rol crucial in crearea unei impresii pozitive despre business-ul tau. Cum stii care ambalaj se potriveste afacerii tale? E simplu, spune-ne ce vinzi si noi iti spunem ce ambalaj ti se potriveste. La ambalaje24h te vom ghida in procesul de selectare a ambalajului potrivit pentru produsele pe care le comercializezi pentru a creste vanzarile si satisfactia clientilor.
 

Importanta potrivirii produsului si ambalajului

Este simplu, ambalajul unui produs poate avea un impact semnificativ asupra succesului acestuia pe piata. De exemplu, unul prost conceput sau nepotrivit poate duce la scaderea vanzarilor si la nemultumirea clientilor, pe cand unul bun poate aduce doar beneficii la nivel de business.

Iata cateva dintre beneficiile pe care le ofera potrivirea produsului si a ambalajului:

•           Cresterea recunoasterii brand-ului
•           Imbunatatirea vizibilitatii si atractivitatii produsului
•           Cresterea vanzarilor si a satisfactiei clientilor
•           Protectia produsului in timpul transportului si depozitarii
•           Manipulare usoara si comoda a produsului
 

Cum sa alegi ambalajul potrivit pentru produsele pe care le comercializezi


Alegerea ambalajului potrivit pentru produsele comercializate poate fi o sarcina complexa, dar este esential sa o faci corect. Iata cativa dintre factorii cheie pe care ar trebui sa ii ai in vedere atunci cand alegi ambalajul potrivit:

Caracteristicile produsului
In primul rand trebuie sa tii cont de caracteristicile produsului, iar la acest capitol conteaza dimensiunea, forma, greutatea si fragilitatea pentru a te asigura ca este protejat in timpul transportului si depozitarii.

Cui se adreseaza produsul
Publicul tinta este un alt factor de luat in considerare atunci cand alegi ambalajul potrivit. Trebuie sa ai in vedere preferintele, comportamentele si nevoile publicului tau pentru a te orienta catre ceva care sa satisfaca asteptarile.

Imaginea marcii
Ambalajul unui produs trebuie sa reflecte imaginea si valorile brand-ului, astfel incat sa fie in concordanta cu identitatea vizuala si sa comunice mesajul catre clienti.

Concurenta
Este esential sa cercetezi piata si sa analizezi ambalajele concurentilor tai pentru a intelege tendintele si preferintele clientilor. Ar trebui sa alegi un ambalaj care sa te diferentieze de concurenti si sa ofere o propunere unica de vanzare.

Consideratii legate de mediu
In ultimii ani, a existat o preocupare tot mai mare cu privire la impactul ambalajelor asupra mediului, motiv pentru care un ambalaj ecologic si durabil este ideal pentru a atrage clientii care sunt interesati de mediu.

Tipuri comune de ambalaje
La ambalaje24 venim cu o gama foarte variata de ambalaje, iar fiecare are propriile avantaje. Iata cateva dintre cele mai comune tipuri de ambalaje:

Cutii
Pungi
Plicuri
Saci
Folii

Bineinteles, exista si multe altele, iar impreuna putem gasi solutii care sa se potriveasca fiecarui context. Te astepta o gama foarte variata, dar si variante foarte eficiente, motiv pentru care este imposibil ca la noi sa nu dai peste optiunea cea mai potrivita. Tu ce alegi sa comanzi astazi de la noi?

 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!