Tipuri de ambalaje pentru colete fragile

Tipuri de ambalaje pentru colete fragile

5 tipuri de ambalaje pe care ar trebui sa le iei în considerare când expediezi articole fragile

Produsele fragile trebuie transportate cu mare aten╚Ťie, dac─â vrei s─â ajung─â la destina╚Ťie în condi╚Ťii cât mai bune. Cele de mari dimensiuni sunt de obicei fixate pe pale╚Ťi, apoi înf─â╚Öurate în folie cu bule sau din spum─â, iar multe au ╚Öi protec╚Ťii din polistiren. În schimb, când vorbim de articole de dimensiuni medii ╚Öi mici, se folosesc o mul╚Ťime de tipuri de ambalaje care pot proteja. Alegerea o faci în func╚Ťie de ce crezi c─â este mai potrivit pentru afacerea ta, de bugetul disponibil sau al╚Ťi factori. Iat─â câteva dintre op╚Ťiunile pe care le ai la dispozi╚Ťie:
1. Ambalaje cu bule
Sunt multe tipuri de ambalaje cu bule pe care le po╚Ťi achizi╚Ťiona: plicuri, tuburi, pungi, folie etc. Po╚Ťi achizi╚Ťiona variante cu bule mici, clasice sau po╚Ťi merge pe produse care au bule gonflabile. În cazul acestora, bulele se umfla cu ajutorul unei ma╚Öin─ârii speciale, pe care este bine s─â o de╚Ťii, deoarece astfel reduci din spa╚Ťiul destinat depozit─ârii acestor ambalaje. O astfel de investi╚Ťie este profitabil─â, deoarece se amortizeaz─â rapid în timp. Ambalajele cu bule protejeaz─â si in cazul unor ╚Öocuri mai mari, sunt potrivite ╚Öi pentru a proteja de umezeal─â, murd─ârie sau al╚Ťi factori.
2. Pufule╚Ťi din amidon
Pufule╚Ťii din amidon intr─â în categoria de ambalaje, dar au rolul de a umple spa╚Ťiile r─âmase libere din cutii. Sunt aprecia╚Ťi pentru faptul c─â se descompun în timp ╚Öi nu afecteaz─â mediul înconjur─âtor, ceea ce reprezint─â un mare plus. Ace╚Ötia pot fi de mai multe culori, iar dac─â dore╚Öti, po╚Ťi s─â îi combini pentru a ambala totul într-un mod cât mai vesel. Sunt volumino╚Öi, motiv pentru care, dac─â vrei s─â îi folose╚Öti pentru afacerea ta, ai nevoie de un spa╚Ťiu de depozitare potrivit.
3. Ambalaje din hârtie-carton
╚śi ambalajele din astfel de materiale sunt folosite pentru protec╚Ťia obiectelor fragile. De exemplu, sticlele pot fi introduse în tuburi de carton, pot fi învelite în carton gofrat, totodat─â po╚Ťi s─â folose╚Öti asemenea ambalaje ╚Öi pentru produse de igien─â, cosmetice ╚Öi multe altele. Foarte frecvent întâlnim hârtie-carton ╚Öi la umplerea spa╚Ťiilor din colete. Sunt multe variante în care po╚Ťi folosi aceste materiale, de la simpla mototolire a cartonului gofrat sau a hârtiei Kraft, pân─â la utilizarea franjurilor din hârtie. Totul trebuie adaptat în func╚Ťie de ce anume vrei s─â expediezi.
4. Folie din spum─â
Folia din spum─â este un produs folosit ╚Öi la ambalare, fiind foarte apreciat pentru c─â asigur─â un grad de protec╚Ťie foarte bun în cazul obiectelor mai sensibile. Având dimensiuni generoase este c─âutat─â mai ales atunci când se împacheteaz─â obiecte mai voluminoase. Folia din spum─â poate fi de diverse grosimi ╚Öi gra╚Ťie micilor bule pe care le are la interior vine cu o amortizare foarte bun─â.
5. Pungi cu spum─â
Pungile cu spum─â poliuretanic─â sunt tot mai c─âutate ╚Öi reprezint─â o alegere foarte bun─â pentru toate obiectele fragile, indiferent de forma pe care acestea o au, deoarece se muleaz─â foarte bine ╚Öi umplu spa╚Ťiile libere într-un mod foarte eficient.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0 747 747 747 ambalaje@ambalaje24h.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!